Startmotoren en Dynamo’s

Auto Electra Noord

startmotor revisie

Reparatie van uw startmotor en dynamo

Startmotor of dynamo stuk? Vervangen van deze onderdelen loopt al snel in de papieren? Deze onderdelen kosten minimaal €150,-, maar dit bedrag kan oplopen tot maar liefst €1.000,-! Dus waarom zou u dit onderdeel vervangen als het ook gerepareerd kan worden? Auto Electra Noord is gespecialiseerd in het reviseren van Startmotoren en Dynamo’s. Ga dus niet direct over tot vervangen wanneer uw startmotor of dynamo ook gerepareerd kan worden. Hiermee kunt u veel geld besparen.

startmotor revisie

In de afgelopen jaren heeft Auto Electra Noord veel ervaring op kunnen doen met het repareren van Startmotoren en Dynamo’s. Hierdoor bent u snel weer op weg en heeft u de nodige euro’s bespaard. Auto Electra Noord heeft de beschikking over de modernste apparatuur en het meest geschikte gereedschap.

Onze werkwijze

Wanneer een defecte startmotor of dynamo gedetecteerd is hanteert Auto Electra Noord een duidelijke werkwijze:


  • Probleemanalyse
  • Uitbouwen startmotor of dynamo
  • Reparatie/Revisie startmotor of dynamo
  • Inbouwen gerepareerd component

In de probleemanalyse wordt een duidelijk plan van aanpak gemaakt. Wanneer een nieuw onderdeel relatief goedkoop aangeschaft kan worden, is het niet rendabel om het component te repareren. In dit geval is reparatie niet nodig en is het vervangen van het onderdeel de juiste oplossing. Echter is in de meeste gevallen het vervangen van het onderdeel een kostbare ingreep. In deze situaties bent u economisch veel beter uit om dit onderdeel te laten reviseren door Auto Electra Noord.

Auto Electra Noord is gevestigd in oost Groningen, maar heeft heel Noord-Nederland als dekkingsgebied. Problemen met uw startmotor of dynamo? Twijfel niet en neem direct contact op.